s dekorohet Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: dekorohet

Leonora Jakupi dekorohet nga Presidenti Topi”, Presidenca e përgënjeshtron

Leonora Jakupi dekorohet nga Presidenti Topi”, Presidenca e përgënjeshtron

Presidenca e kryetarit Bamir Topi  dhe më saktësisht zyra për informim ka përgënjeshtruar fjalët e këngëtares Leonora Jakupi, e cila nëpër media kishte thënë se është dekoruar me “Medalje të… Read more »