s Demshperblim | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: demshperblim

E “harruan” në qeli, fitoi 22 milionë dollarë dëmshpërblim

E “harruan” në qeli, fitoi 22 milionë dollarë dëmshpërblim

Amerikani Stephen Slevin fitoi dëmshpërblimin me vlerë prej 22 milionë dollarësh, sepse pa u gjykuar kishte kaluar dy vite në burg i izoluar. Pasi më në fund iu kujtua autoriteteve,… Read more »

Shqiptarët që bëhen serbë të kërkojnë dëmshpërblim nga MPB-ja

Shqiptarët që bëhen serbë të kërkojnë dëmshpërblim nga MPB-ja

Mosnjohja e shtetit të Kosovës nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB), në dokumentet personale, sipas juristëve duhet të dënohet dhe të kërkohet dëmshpërblim. Juristi Mersim Pollozhani thotë… Read more »