Teknologji

BlackBerry 10 vetëm pas një viti!

Prodhuesi i njohur kanadez i telefonave të mençur mobil BlackBerry, ka njoftuar se deri në fund të vitit të ardhshëm nuk do të lansojë modele të reja të telefonave me versionin e ri të sistemit të saj operativ BlackBerry BBX, i cili tani quhet BlackBerry 10.

Ne tashmë kemi pasur rastin të shohim disa rrjedhje të modeleve BlackBerry 10, më saktësisht modelin BlackBerry Surfboard, mirëpo me sa merret vesh ky model do të jetë i gatshëm për treg vetëm në fund të vitit të ardhshëm.

 

Këtë lajm e ka dhënë vetë drejtori i kompanisë RIM BlackBerry, Mike Lazaridis, i cili ka folur edhe për çipat e ri të kompanisë, si dhe për datën e lansimit të modeleve të reja me BlackBerry 10.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button