Teknologji

Çfarë do të bënit sikur të gjeni në rrugë një ‘iPhone 5’ (Video)

Derisa shumë njerëz presin të blejnë produktin më të ri të Apple, iPhone 5, disa holandezë kanë ardhur deri te ideja që ta ngjisin atë në trotuar dhe kanë xhiruar reagimet e qytetarëve.

Ky telefon i mençur do të dalë në shitje në Holandë nga e premtja, ndërsa ekipi i faqes iPhone5.nl e ka gjetur një nga telefonat më të shitur në botë për momentin dhe e ka ngjitur në një trotuar në Amsterdam.

Ndërkohë që disa e kanë kuptuar menjëherë se për çfarë është fjala, të tjerët kanë provuar që në mënyra të ndryshme ta marrin telefonin…

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close