Teknologji

Facebook do të mbyllet me date 15 mars 2011

Mark Zuckerberg njoftoi sot se FaceBook do te mbyllet ne muajin Mars te ketij viti bënë të ditur faqja e internetit weeklyworldnews.

E tërë kjo për shkak se menaxhimi i faqes është bërë shumë i vështirë.

“Facebook ka dalur jasht kontrollit ” tha Zuckerberg në një konferencë shtypi jashtë zyrave të tij në Palo Alto, “dhe stresin që ma  ka shkaktuar menaxhimi I kësaj kompanie ma ka shkatërruar jetën time. Unë kam nevojë që ti jap fund gjithë kësaj çmendurije.”

Zuckerberg vazhdoi duke shpjeguar se duke filluar nga 15 marsi, përdoruesit nuk do të jetë në gjendje të kenë qasje në llogaritë e tyre.

“Pas 15 Marsit e gjithë faqja do të shkatërohet”, tha Avrat Humarthi, zëvendës president I punëve teknike në Facebook. “Pra, nëse ju deshironi që ti keni të gjitha gjërat tua që I keni postuar, unë ju rekomandojmë që ti shkarkoni nga interneti para se biznesi ynë të mbyllet përgjithmon” kë thënë Humarthi .

“Une jam i lumtur qe Facebook do te mbyllet,” tha Jon Guttari, nje prind i divorcuar nga Detroiti. “Tani vajza ime nuk do te jete e ngjitur me ekranin e kompjuterit gjate tere dites. Ndoshta do te keme mundesi te kemi biseda me te.”

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Close