Teknologji

Kamioni hap dhe mbyll gropat brenda 5 minutave

Një firmë e zhvillimit të inxhinierisë Dahir Insaatt ka projektuar kamionin e së ardhmes që riparon gropat në asphalt brenda 5 minutave.

Kamioni lokalizon pjesën e rrugës së dëmtuar dhe duke përdorur një seri trapanësh dhe sharre e pret dhe më pas e riparon duke e kthyer asfaltin në gjëndje të re.

Shikoni videon.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button