Teknologji

Kjo është teknologjia e fundit e patentuar nga Samsung [FOTO / VIDEO]

Samsung ka patentuar dizajnin e telefonit që paloset dhe rrotullohet.

Mesa duket Samsung nuk është mjaftuar me ekranin e lakuar të Galaxy Edge 6. Së fundmi Samsung ka patentuar dizajnin telefonit që paloset dhe rrotullohet, transmeton Express. Samsung tani po punon në telefonin i cili mund të paloset apo edhe rrotullohet.

samsung

Zyra e patentave në SHBA i ka aprovuar këto dy teknologji të Samsung i cili është duke kërkuar ndryshimin e madh të radhës në tregun e telefonave të mençur.

Këto teknologji do ti mundësojnë Samsung të krijoj pajisje me ekran shumë të mëdhenj.

Patenta e Samsung nuk e ka specifikuar se si do të jenë këto ekrane, por është thënë se mund të jenë OLED, LED apo “diçka e ngjashme”.

Në vazhdim i gjeni ilustrimet e kësaj teknologjie nga Samsung.

Show More

Related Articles

Close