s Abylmenaf Bexheti Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Abylmenaf Bexheti

Premtohet zhvillim dhe ulje e varfërisë

Premtohet zhvillim dhe ulje e varfërisë

Në programet ekonomike të partive politike pa marrë parasysh nëse bëhet fjalë për parti të pushtetit aktual apo të opozitës, premtohet gjithçka. Partia e kryeministrit Nikolla Gruevski, VMRO DPMNE premton… Read more »