s Adonis Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Adonis

Shota Baraliu: Klipi i radhes, edhe me i “nxehte”

Shota Baraliu: Klipi i radhes, edhe me i “nxehte”

Videoklipi i fundit i këngës “Call the police” bëri shumë bujë, ndonëse këngëtarja Shota Baraliu ishte paraqitur në skena mjaftë të nxehta dhe provokuese. Mirëpo Shotës nuk i bëhet vonë… Read more »