s Aforizma Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Aforizma

Aforizma të Napoleon Bonaparte (1769-1821)

Aforizma të Napoleon Bonaparte (1769-1821)

Një njeri i famshëm e humb dinjitetin sa më nga afër ta shikosh. Kushtetuta duhet të jetë e shkurtër dhe e paqartë. Njeriu duhet të luftojë më shumë për interesat… Read more »

Thenie te Mencura

Thenie te Mencura

Paaftësia për të heshtur paraqet një nga dështimet më të mëdha të njerëzimit. Walter Bagehot (1826 – 1877); Ekonomist dhe kritik anglez Është shumë më fisnike t’i shmangesh situatave të… Read more »