s Agnesa Hadergjonaj Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Agnesa Hadergjonaj

Albërie dhe Anxhelina Hadërgjonaj: Muzika në ADN

Albërie dhe Anxhelina Hadërgjonaj: Muzika në ADN

Kohët e fundit po lakohet më shumë emri i së bijës, që cilësohet ndryshe edhe si “Shakira shqiptare”, edhe pse Albërie Hadërgjonaj si për të kompensuar mungesën disi të gjatë… Read more »