s akademik Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: akademik

Pa provim pranues në shtatë fakultete

Pa provim pranues në shtatë fakultete

Rezultati i provimit shtetëror të maturës dhe suksesi i treguar gjatë shkollimit të mesëm, do tu mundësojë maturantëve që në vitin e ri akademik të regjistrohen në shtatë fakultete të… Read more »