s Aktivistë Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Aktivistë

Ndërroi jetë gazetarja Zirie Luma

Ndërroi jetë gazetarja Zirie Luma

Pas një sëmundje të rëndë të hënën ndërroi jetë, gazetarja dhe redaktorja e televizionit “Era” nga Shkupi, Zirie Luma. E ndjera ishte gazetare dhe redaktore shumëvjeçare në këtë medium. Zirie… Read more »

Vetëvendosje: Kosova, “Republikë Banane”

Vetëvendosje: Kosova, “Republikë Banane”

Aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje kanë theksuar se me arritjen e marrëveshjes së mbrëmshme mes koalicionit qeverisës dhe partisë opozitare më të madhe Lidhjes Demokratike të Kosovës po dëshmohet se Kosova… Read more »