s Aktivitet Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Aktivitet

Policia pengon aktivitetet e komunës së Gostivarit

Policia pengon aktivitetet e komunës së Gostivarit

Përkundër pëlqimit të Kryetarit të Komunës së Gostivarit, Rufi Osmani për ndryshimin e regjimit të komunikacionit në udhëkryqin në mes bulevardit Goce Dellçev dhe Ilindenska e që ndërlidhej me kërkesën… Read more »