LajmeMaqedonia

Policia pengon aktivitetet e komunës së Gostivarit

Përkundër pëlqimit të Kryetarit të Komunës së Gostivarit, Rufi Osmani për ndryshimin e regjimit të komunikacionit në udhëkryqin në mes bulevardit Goce Dellçev dhe Ilindenska e që ndërlidhej me kërkesën respektivisht peticionin e parashtruar nga  një grupi i madh të qytetarëve afarist të kësaj lagjeje , Sektori për Punë të Brendshme – Departamenti për komunikacion dhe rrugë nuk dha leje për hapjen e udhëkryqit në fjalë.
Veprimi i këtillë nga ana e organeve policore sipas autoriteteve komunale  ka për qëllim që t’i risë tensionet e qytetarëve dhe afaristëve në fjalë dhe të shkaktojë pakënaqësi tek të njëjtit.
E njoftojmë opinionin më të gjerë se për çdo eskalim të mundshëm të situatës ndërlidhur me vendimin e policisë në fjalë për moslejimin e hapjes së udhëkryqit të lartpërmendur fajtorë do të jenë organet policore dhe ne si komunë amnistohemi tërësisht nga faji thuhet në një reagim të Komunës.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close