s Aktivitete Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Aktivitete

Aktiviteti fizik largon depresionin

Aktiviteti fizik largon depresionin

Aktiviteti fizik në kohën e lirë duket se është një strategji e mirë për të mbajtur larg ankthin dhe depresionin. Kështu thotë një studim i publikuar në British Journal of… Read more »