s Aktorja shqiptare Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Aktorja shqiptare

Masiela Lusha: Pashë tmerrin me sy

Masiela Lusha: Pashë tmerrin me sy

Aktorja shqiptare në SHBA, Masiela Lushaj, e cila këto vite është angazhuar seriozisht në shkrimin e librave për fëmijë, pak ditë më parë ka përjetuar një incident që e ka… Read more »

Greta Zenelaj dhe Praq Rado, dy aktorët shqiptarë ne Hollywood

Greta Zenelaj dhe Praq Rado, dy aktorët shqiptarë ne Hollywood

Aktorja shqiptare, Greta Zenelaj, ka 10 vite që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Por viteve të fundit, pas realizimit të disa filmave dhe skenarëve filmikë, ajo ka tërhequr… Read more »