List/Grid

Tag Archives: alexandre pato

Kjo është e dashura e Alexandre Pato (FOTO)

Kjo është e dashura e Alexandre Pato (FOTO)

Pas ndarjes me Barbara Berlusconi, jeta private e Alexandre Pato përbën gjithmonë lajm. Pas zërave të pakonfirmuara për lidhjet e sulmuesit brazilian, tanimë duket se çdo është e vërtetë dhe… Read more »