VIP

Kjo është e dashura e Alexandre Pato (FOTO)

Pas ndarjes me Barbara Berlusconi, jeta private e Alexandre Pato përbën gjithmonë lajm.

Pas zërave të pakonfirmuara për lidhjet e sulmuesit brazilian, tanimë duket se çdo është e vërtetë dhe e zyrtarizuar. Sophia Mattar, vajza e biznezmenit të njohur brazilian, Salim Mattar, duket se është femra e re në jetën e ish futbollistit të Milan.

Sipas asaj që raporton “Glamurana”, pato është parë ditët e shkuara në Belo Horizonte në shoqërinë e disa miqve të tij, e veçanërisht në shoqërinë e të dashurës së re.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button