List/Grid

Tag Archives: ali ahmetit

“Nëse nuk ndërprehet dhuna do të ketë luftë të re, më e madhe, e jo si lufta e Ali Ahmetit” – VIDEO

“Nëse nuk ndërprehet dhuna do të ketë luftë të re, më e madhe, e jo si lufta e Ali Ahmetit” – VIDEO

Ka përfunduar protesta paqësore e organizuar nga Forumi Ndërkombëtar për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IGFM) dhe disa organizatat studentore. Protestuesit për rreth 20 minuta rresht, qëndruar para qeverisë,… Read more »