List/Grid

Tag Archives: Andreas Nothelle

Martohet në Xhami, ambasadori gjerman në Tiranë

Martohet në Xhami, ambasadori gjerman në Tiranë

Kryetarja e Kuvendit, besimtarja katolike nga Shkodra, Jozefina Topalli vë shami dhe shkon në xhaminë kryesore të Tiranës për të marrë pjesë në ceremoni martesore të një katoliku gjerman me… Read more »