List/Grid

Tag Archives: Android

Ora e mençur e Samsung, muajin e ardhshëm?

Ora e mençur e Samsung, muajin e ardhshëm?

Samsung do ta prezantojë orën e saj të mençur të emërtuar Galaxy Gear gjatë muajit të ardhshëm. Ora e re e Samsung do tu mundësojë përdoruesve të saj të bëjnë… Read more »

Viber i ri për iOS dhe Android

Viber i ri për iOS dhe Android

Shërbimi i famshëm i porosive tekstuale, por edhe thirrjeve zanore, Viber, sot ka lëshuar disa funksione të reja për përdoruesit e Android dhe iOS. Risitë e sjella nga shërbimi i… Read more »

Në dhjetor, Samsung del me Galaxy Xcover

Në dhjetor, Samsung del me Galaxy Xcover

Samsung Galaxy Xcover, i cili është një model “i fortë” i telefonit të Samsung që bazohet në Android, ishte paralajmëruar gjatë muajit të kaluar, ndërsa tani duket se i njëjti… Read more »