List/Grid

Tag Archives: arta memedi

Ekskluzive / From Gostivar with Love, spoti dhe kënga e festivalit ,,Gostivar Future Music Festival’’

Ekskluzive / From Gostivar with Love, spoti dhe kënga e festivalit ,,Gostivar Future Music Festival’’

Më 10 Qershor në Gostivar, Këshilli Rinor i Komunës së Gostivarit organizoi edicionin e parë të ,,Gostivar Future Music Festival’’ një evenimet qëllimi i të cilit ishte mbështetja dhe promovimi… Read more »