LajmeMaqedoniaMuzikeVIDEO

Ekskluzive / From Gostivar with Love, spoti dhe kënga e festivalit ,,Gostivar Future Music Festival’’

untitledMë 10 Qershor në Gostivar, Këshilli Rinor i Komunës së Gostivarit organizoi edicionin e parë të ,,Gostivar Future Music Festival’’ një evenimet qëllimi i të cilit ishte mbështetja dhe promovimi i artistëve të rinj gostivaras si dhe promovimi i vlerave kulturore dhe artistike si një mënyrë ideale për të kultivuar, përmirësuar dhe promovuar bashkëpunimin dhe mirëkuptimin ndëretnik.

Ky festival përfundoi duke promovuar spotin dhe këngën e sivjetshme të festivalit të titulluar ,,From Gostivar with Love’’ me muzikë dhe orkestrim të Adis Ismailit dhe tekst të Selim Çerkezit. E veçanta qëndron se në këngë janë të përfshirë të gjithë këngëtarët pjesëmarrës të festivalit dhe është në tre gjuhë, shqip, maqedonisht dhe turqisht.

Këngëtarët pjesëmarrës janë : Da Lee | Arta Memedi | Mia Morina | Adhurim Deari | Sarita Selmani | Beti Jovanovska | Nik Veljanoski | Pero Pandiloski | Jordan JAMZZ Jordanovski | Ebrar Mazhar | ?adan Baki | Murat Kamili

Zemra.org ka ekskluzivitetin e spotit dhe e sjellim posaçërisht për Ju. Shijojeni…

Tags
Show More

Related Articles

Close