List/Grid

Tag Archives: Artan DIka

Rufi Osmani: RDK rilindje dhe rimëkëmbje për shqiptarët

Rufi Osmani: RDK rilindje dhe rimëkëmbje për shqiptarët

Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) e udhëhequr nga Rufi Osmani u prezantua sot në Strugë para simpatizantëve dhe qytetarëve strugan me programin e saj politik. Në fjalën hyrëse të koordinatorit të… Read more »