List/Grid

Tag Archives: artisteje

Dafina imiton me sukses të plotë Rihanën

Dafina imiton me sukses të plotë Rihanën

Që Rihanna është bërë idhulli i çdo vajze të re, e gjithashtu edhe çdo këngëtareje kjo nuk ka asnjë gjë të keqe. Por ta ndjekësh dhe imitosh me fanatizëm në… Read more »