VIP

Dafina imiton me sukses të plotë Rihanën

Që Rihanna është bërë idhulli i çdo vajze të re, e gjithashtu edhe çdo këngëtareje kjo nuk ka asnjë gjë të keqe. Por ta ndjekësh dhe imitosh me fanatizëm në çdo detaj, nuk do të ishte sukses për askënd. Në fakt, personazhi që komentojmë sot, Dafina Zeqiri, në çdo klip të saj i është referuar në look një artisteje botërore.

Kështu dikur ajo imitonte Boyonce, më pas Lady Gaga e tashmë në klipin e ri që pritet të dalë ajo ka marrë si shembull Rinanna-n. Vetë Daffy ka publikuar në profilin e saj në facebook disa foto të saj, që e paraqesin me flokët rica-rica, sikurse edhe Rihanna në foton që ju sjellim.

Kënga e Duffy-t quhet “My Swag”, e para se ajo ta publikojë i ka bërë pak publicitet përmes imazheve të saj.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close