List/Grid

Tag Archives: azalean

Rita kafshon Azalean dhe tregon të brendshmet (Video)

Rita kafshon Azalean dhe tregon të brendshmet (Video)

Që të dyja kanë arritur të jenë shumë të suksesshme në skenën muzikore. E këtë e dëshmuan edhe në festivalin ‘Wireless, në parkun Finsbury të Londrës, të premten mbrëma. Rita… Read more »