List/Grid

Tag Archives: Bailando por un sueno

Balerina zhvishet krejtësisht gjatë programit televiziv

Balerina zhvishet krejtësisht gjatë programit televiziv

Shumë teleshikues telefonuan në studiot e televizionit Canal Trece për të shprehur pakënaqësinë e tyre. Gjithashtu Autoriteti Federal i Shërbimeve të Komunikimit Audiovizual do të hetojë çështjen dhe do të… Read more »