InteresanteVIDEO

Balerina zhvishet krejtësisht gjatë programit televiziv

Shumë teleshikues telefonuan në studiot e televizionit Canal Trece për të shprehur pakënaqësinë e tyre. Gjithashtu Autoriteti Federal i Shërbimeve të Komunikimit Audiovizual do të hetojë çështjen dhe do të dënojë drejtuesin e programit dhe televizionin për shfaqjen erotike.

Balerina Cinthia Ferndandez zhvishet krejtesishte gjate programit televiziv!

Gjatë një emisioni televiziv në Argjentinë me titull ‘Bailando por un sueno’, balerina konkurruese Cinthia Fernandez filloi kërcimin shumë pak e veshur për ta përfunduar thuajse nudo.

Kjo ishte hera e parë që në këtë program televiziv që është më i ndjekuri në vendin amerikano-latin, një konkurruese në kërcim shfaqej në mënyrë të tillë para kamerave.

Shumë teleshikues telefonuan në studiot e televizionit Canal Trece për të shprehur pakënaqësinë e tyre. Gjithashtu Autoriteti Federal i Shërbimeve të Komunikimit Audiovizual do të hetojë çështjen dhe do të dënojë drejtuesin e programit dhe televizionin për shfaqjen erotike.

“Skenat ku ka lakuriqësi totale nuk mund të tolerohen”, tha një nga drejtuesit e Autoritetit.

Tashmë kanali televiziv rrezikon një gjobë prej 1.6 milionë dollarësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button