s Daily Mail Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Daily Mail

Gjërat që dy sekset urrejnë tek njëri-tjetri

Gjërat që dy sekset urrejnë tek njëri-tjetri

Ekzistojnë disa gjëra që meshkujt dhe femrat nuk durojnë tek njëri-tjetri prej shekujsh. “Daily Mail” solli disa prej atyre “garancive” që mund të bëjnë të vlojë gjakun e një njeriu… Read more »

Victoria Beckham ne versionin “Zombie”

Victoria Beckham ne versionin “Zombie”

Victoria Beckham dukej tërësisht jashtë forme, ndërsa u fotografua një natë më parë pas një darke në Londër, së bashku me bashkëshortin e saj David Beckham. Aq shokuese ishte pamja… Read more »