s Daniela Margjeka | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Daniela Margjeka

Vret veten pas vetëvrasjes së të dashurit

Vret veten pas vetëvrasjes së të dashurit

Një tragjedi e cila konsiderohet si sakrificë për dashurinë dhe për të dashurin e zemrës, është ajo e Romeo dhe Zhulietës. I tillë është rasti i dy të rinjve në… Read more »