s Danimarka Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Danimarka

Dafina Zeqiri këndon gratis

Dafina Zeqiri këndon gratis

Në muajt e parë të vitit të kaluar ishte krijuar një konflikt mes këngëtares Dafina Zeqiri dhe një organizatori të koncerteve në shtetet skandinave, me çka Dafina ishte nën menaxhim… Read more »