s Danny DeVito | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Danny DeVito

Vazhdimi i dytë i filmit “Twins”

Vazhdimi i dytë i filmit “Twins”

Mediat amerikane raportojnë se ekziston mundësia që të xhirohet vazhdimi i filmit “Twins” me Arnold Schwarzeneggerin dhe Danny DeViton në rolet kryesore. Sipas Huffington Post, regjisori i këtij filmi planifikon… Read more »