s Dardan Hajdaj Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Dardan Hajdaj

Shqiptari hap klubin më të bukur në Zvicër

Shqiptari hap klubin më të bukur në Zvicër

Një sound-sistem të markës Void për më tepër se 300 mijë franga. Një pamje mbi gjithë qytetin e Winterthur-it, i dyti për nga madhësia në kantonin e Cyrihut, dhe me… Read more »