s darka Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: darka

Dietë me oriz

Dietë me oriz

Orizi qetëson urinë, është i mirë për shkrirje të kilogramëve. Përmban shumë vitamina, sidomos të kompleksit B, nxit qitjen e ujit të tepërt dhe të toksikeve nga trupi. Mëngjesi: 50 gr… Read more »