Browsing Tag

dashuren

A e ka harruar ish-të dashurën?

Nganjëherë ju ndodh të jeni në lidhje me një person që vazhdon të jetë i dashuruar me ish-të dashurën e tij. Në këtë mënyrë mund ta kuptoni nëse kjo është e vërtetë dhe ta sqaroni këtë çështje mes jush një herë e përgjithmonë. Ai flet…

Ja çfarë veture vozit Justin Bieber

Ylli i tinejxherëve, Justin Bieber, e di se si duhet të trajtohet një femër. Këtë e ka bërë të qartë gjatë një daljeje me të dashurën e tij, Selena Gomez, të cilën e ka dërguar në një udhëtim romantik me veturën e tij luksoze. Çifti i ri…