s Debate Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Debate

Njerëzit janë të cekët, merren me moral pa fakte

Njerëzit janë të cekët, merren me moral pa fakte

Ndërkohë që shumë media shqiptare kanë filluar përsëri të hapin debate në lidhje me ndarjen e Lorik Canës dhe Adelina Tahirit, ata kanë shkruar se Cana është ndarë nga Adelina… Read more »