VIP

Njerëzit janë të cekët, merren me moral pa fakte

Ndërkohë që shumë media shqiptare kanë filluar përsëri të hapin debate në lidhje me ndarjen e Lorik Canës dhe Adelina Tahirit, ata kanë shkruar se Cana është ndarë nga Adelina me rekomandim të të atit, pasi kjo e fundit nuk ka qenë e virgjër.

Adelina ka qëndruar disa ditë në shtëpinë e Canës në Kosovë dhe, më pas, pasi ka kuptuar se ai ka një tjetër femër ka kërkuar që të ndahet, edhe pse kërcënimet e shumta që kanë ardhur në adresë të saj, mund të jenë shkak që ajo ka hequr dorë nga Loriku.

Në lidhje me këtë rast, këngëtarja e njohur, me një buzëqeshje shprehet: “Tash sa e lexova atë që është shkruar (qesh). S’ka lidhje, gjë e shpifur. Domethënë njerëzit janë aq të cekët, saqë merren edhe me moral. Çka nuk ka! Plus edhe atë pa fakte, s’mund t’i kuptoj.

Po më rreth kësaj teme nuk komentoj, se e tepruan me shpifje”, thekson Adelina.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close