s Decanit | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Decanit

Zjarret kërcënojnë Kosovën

Zjarret kërcënojnë Kosovën

Temperaturat e larta që kanë përfshirë Kosovën kanë bërë që në disa rajone të vendit të shpërthejnë zjarret. Situata më shqetësuese, sipas institucioneve të Kosovës, mbetet bjeshka e Deçanit ku… Read more »

Vret babanë dhe të vëllanë

Vret babanë dhe të vëllanë

Në fshatin Isniq , komuna e Deçanit ka ndodhur një vrasje e rendë brenda familjes. Në këtë tragjedi familjare, djali ka vrarë babanë dhe të vëllanë sot rreth orës 9… Read more »