KosovaKronika e ZezeLajme

Vret babanë dhe të vëllanë

Në fshatin Isniq , komuna e Deçanit ka ndodhur një vrasje e rendë brenda familjes. Në këtë tragjedi familjare, djali ka vrarë babanë dhe të vëllanë sot rreth orës 9 të paraditës.

Tragjedia, sipas dëshmitarëve, ka ndodhur në familjen Ymeraj të Isniqit, ndërsa, sipas të dhënave të para, vrasja e dyfishtë brenda familjes ka ndodhur për shkaqe të kontesteve me pronën, transmeton Zemra.Org.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button