Browsing Tag

Dehur

Nora Istrefi e dehur

Ka kërcyer tërë natën dhe, gjithashtu, tërë natën ka pirë alkool. Sipas burimeve  këngëtarja, e cila së fundmi ka lansuar këngën “Unë e di” në bashkëpunim me këngëtarin tjetër Ermal Fejzullahun, është dehur skajmërisht në lokalin e natës…