s Deklarohet | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: deklarohet

Vanesa mohon se është nga Kosova

Vanesa mohon se është nga Kosova

Vanesa Krasniqi e cila është duke vazhduar karrierën e sajë pranë shout “DSDS” në Gjermani, mohon të deklarohet si kosovare dhe për origjinën e saj nga Kosova. Sipas një informate… Read more »