s deklaruar Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: deklaruar

Zhveshja nuk paraqet problem për Keira Knightley

Zhveshja nuk paraqet problem për Keira Knightley

Keira Knightley ka deklaruar se nuk e ka problem nëse duhet të zhvishet për nevojat e filmave. Aktorja angleze e ka më të lehtë që ta zbulojë trupin sesa ndonjë… Read more »

Cheryl Cole akoma beson në dashuri

Cheryl Cole akoma beson në dashuri

Këngëtarja Cheryl Cole ka deklaruar se akoma beson në dashuri dhe në fundin e lumtur. Përkundër ndarjes mjaft të përfolur me futbollistin Ashley Cole, ajo nuk është e dëshpëruar. “Edhe… Read more »

E njoh vrasësin e Jusuf Gërvallës!

E njoh vrasësin e Jusuf Gërvallës!

Ibrahim Kelmendi, një nga themeluesit e LPK-së dhe ish-udhëheqës i Fondit “Vendlindja thërret”, ka deklaruar se e njeh me emër e mbiemër vrasësin e Jusuf Gërvallës. Si mysafir në Zona… Read more »

Ahmeti: Maqedonia me kryeministër shqiptar

Ahmeti: Maqedonia me kryeministër shqiptar

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti ka deklaruar se në një të ardhme të afërt Maqedonia mund të ketë një kryeministër ose një president shqiptar.  “Është shumë normale që pas disa… Read more »