VIP

Cheryl Cole akoma beson në dashuri

Këngëtarja Cheryl Cole ka deklaruar se akoma beson në dashuri dhe në fundin e lumtur.

Përkundër ndarjes mjaft të përfolur me futbollistin Ashley Cole, ajo nuk është e dëshpëruar.

“Edhe pse kam kaluar shumëçka, vazhdoj të besoj në martesë. Ende besoj në gjithë atë që ajo bashkësi përfaqëson”.

“Shpresoj se do ta arrij fundin tim të lumtur… por kush e di?”, ka thënë Cheryl.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close