s Dele | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Dele

Dele e çuditshme. Ha barin me kokë mbrapsht (VIDEO)

Dele e çuditshme. Ha barin me kokë mbrapsht (VIDEO)

Shikoni pak më afër dhe ju do të vini re diçka shumë të çuditshme në lidhje me këtë dele. Natyra është sfidante e jetës, ajo është me të vërtetë një… Read more »