s Demton Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Demton

Dieta dëmton zërin e Leonorës

Dieta dëmton zërin e Leonorës

Ka një potencë të madhe të zërit dhe për këtë e kanë vlerësuar disa herë. Bile, asaj i është bërë ftesë që ta përfaqësojë Maqedoninë në “Eurovizion”, por këngëtarja nuk… Read more »