s Dennis Quaid | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: Dennis Quaid

Romancë mes Jennifer Lopez dhe Bradley Cooper

Romancë mes Jennifer Lopez dhe Bradley Cooper

Jennifer Lopez nuk e ka duruar shumë statusin e beqares pas divorcit nga Marc Anthony, me të cilin ishte e martuar prej 7 vitesh.  Sipas ‘TMZ’, këngëtarja duket se ka… Read more »