s departamenti Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: departamenti

Arrestohet Bajrush Berisha, i ikur nga burgu

Arrestohet Bajrush Berisha, i ikur nga burgu

Departamenti kundër krimit të organizuar, pas hetimeve dhe veprimeve operative të zhvilluara në terren ka realizuar një operacion policor në rajonin e Pejës, me ç’rast ka arrestuar Bajrush Berishën (1972),… Read more »