s depresion Archives | www.Zemra.Org
List/Grid

Tag Archives: depresion

Si ta kuptoni se të dashurin e keni në depresion?

Si ta kuptoni se të dashurin e keni në depresion?

Cilat janë shenjat kryesore të depresionit, të cilat pothuajse secili mashkull provon t’i fshehë, që në këtë rast i bën krejt ndryshe nga femrat, pasi që ato ndjenjat e tyre… Read more »

Vret veten pas vetëvrasjes së të dashurit

Vret veten pas vetëvrasjes së të dashurit

Një tragjedi e cila konsiderohet si sakrificë për dashurinë dhe për të dashurin e zemrës, është ajo e Romeo dhe Zhulietës. I tillë është rasti i dy të rinjve në… Read more »

Scarlett Johansson flet per divorcin nga Ryan Reynolds

Scarlett Johansson flet per divorcin nga Ryan Reynolds

Scarlett Johansson është hapur për mediat amerikane për ndarjen e saj nga Ryan Reynolds. Aktorja ka zbuluar se ajo ishte në depresion pas ndarjes, ndërsa pohon se kërkoi ndihmën e… Read more »

Çfarë roli ka dashuria?

Çfarë roli ka dashuria?

Kjo është një pyetje që gjithsecilit nga ne i vjen vetvetiu në mendje. Përgjigja vjen nga shkencëtarët që tregojnë se dashuria është jo vetëm një ushqim për mendjen por edhe… Read more »